Monthly Archives: November 2012

Tak tahu nak tulis tajuk ape…

Assalamualaikum… Aku masih lagi dalam minggu exam.. Dan dah tinggal lagi satu payypeerrr… Yay!!! tak sabar nak balik… Cuma sedih sikit sebab paper sabtu ni agak susah sebab tak tahu belajar ape sepanjang sem ni untuk kursus Wastewater Engineering ni.. … Continue reading

Posted in Congratulations, Ini Serius Ok | Tagged , | Leave a comment

Examination!!!

Assalamualaikum… Ya.. Agak lama tidak ber’update’ blog aku ni lantaran ke’busy’an aku dalam menghadapi exam yang agak sukar kursusnya (abaikan penggunaan MangLish aku tu ye 🙂 )… Alhamdulillah dah selesai satu paper, tinggal dua yang menanti.. Dan esok akan ada … Continue reading

Posted in Class, Congratulations, I Love My Family | Tagged , | 1 Comment

Sustainable Living Architecture!!

Assalamualaikumm.. Nampak tak betapa rajinnya aku update blog ni hari ni.. Sekali dua post gitu.. haha… Sebenarnya tadi aku ber’blogwalking’ dan terjumpalah satu video yang ohsem ni kat blog mana ntah… Serius aku teruja.. Ya, mereka membina jambatan menggunakan akar … Continue reading

Posted in Ini Serius Ok, This is cool | Tagged , | Leave a comment