Last Payperrr

Assalamualaikum…

Alhamdullillah selesai sudah kesemua paper untuk final exam.. Semuanya ok, walaupun ade yang macam blur sikit.. Hari ni majoriti housemates dan classmates dah pulang ke rumah masing2.. Tapi aku masih di sini.. Malas nak balik terkejar2, takut jugak nak memandu malam2 buta.. So, ambil jalan selamat, pulang ketika matahari menerangi bumi Allah ini sahaja lah… Akan memulakan perjalanan seawal 9 pagi esok 🙂

lihat nota ku yang bersepah masa study.. 🙂

Ya!! aku suka study nota bersepah keliling aku.. Bila hilang nota yang dikehendaki, makin bersepah lah jadinye… haha

Oh ye!! tadi sempat makan  malam buat kali terakhir semester ini bersama classmates lelaki, yang girl duk luar tinggal kami bertiga sahaja, Aku, Nurul and Naza@Neelofa je.. hehe.. Laki pulak, semua ade kecuali Edan ngan Seng.. Edan mengelabah nak balik awal.. Anak emak la katakan.. muahahaha

Sempat jugak layan mereka karaoke, boleh tahan la mereka nyanyi walaupun suara tak sampai nak tarik time note tinggi.. (amboi, dah macam pengkritik vokal dah).. haha.. Kemain lagi mereka nyanyi banyak lagu tanpa henti.. Antara yang join tadi, termasuklah Soha, Syami, Pian, Akmal, Alip, Yen, Ijoy dan Ah Fong…  Sempat snap sedikit pictures 🙂

masing2 muke penat and lapor

bila makanan sampai, mereka makan dengan berselera

Ok, tu je nak citer hari ni.. To all my classmates, SELAMAT BERCUTI!!! Walaupun tak sampai 3 minggu pon cuti kite.. hahaa

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Class, Jom Jalan2, makan-makan, Saya Suka Membebel and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.