Examination!!!

Assalamualaikum…

Ya.. Agak lama tidak ber’update’ blog aku ni lantaran ke’busy’an aku dalam menghadapi exam yang agak sukar kursusnya (abaikan penggunaan MangLish aku tu ye 🙂 )… Alhamdulillah dah selesai satu paper, tinggal dua yang menanti.. Dan esok akan ada satu paper yang sangatlah susah.. Kursus yang dipenuhi dengan fakta atau kata lainnya (tak boleh nak goreng sangat) kursus ape? see picture below (^__^).. Ape-ape pun usaha perlu diteruskan.. Cuba mendapatkan keputusan yang cemerlang untuk semester ini.. Dengan izin Allah, segalanya mungkin kan?? 🙂

highway and transportation in environmental engineering.. Kau ado?? haha

Ok.. Jangan lupe doakan kejayaan aku ye.. 🙂

Oh ye, tahniah kepada adik aku yang second last budak Amirul Fahmi tu coz dapat 4A 1B dalam UPSR yang baru diumumkan hari ni.. Kalau die rajin, tak mustahil boleh dapat 5A kot.. Tau nak jalan and main game kat CC je…

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Class, Congratulations, I Love My Family and tagged , . Bookmark the permalink.

One comment on “Examination!!!

  1. abriloving on said:

    tq red rose… just blogwalking at your site.. nice blog and its RED.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.