bila musim durian

Assalamualaikum..

Rasanya agak lama aku tak mengupdate blog ini… Semuanya lantaran busy dengan aktiviti seharian.. Nanti kemudian hari aku ceritakan perihal aku ke mahkamah kerana kes saman, cerita perihal kawan aku nak bertunang dan beberapa cerita lagilah, termasuk bercuti dengan beliau.. haha

Ok lah, hari ini aku nak ceritakan mengenai tajuk aku di atas.. iaitu DURIANS.. Sekarang kan musim durian, kemana sahaja bau durian.. Tadi berkesempatan ikut abang aku pi beli durian kat Raub (salah satu tempat pengeluar durian terbaik di Malaysia).. Serius sangat banyak durian ok..

Actually aku ni bukan lah seorang yang sangat gilerkan durian, makan sikit-sikit boleh lah… 🙂 .. Tapi tetap makan, rasa sangat rugi sapa yang tak makan durian ok… RAJA buah tu.. So, ni durian yang di beli tadi… Penuh bonet kete abang aku, siap letak kat seat belakang lagi.. Lebih kurang 60 biji jumlahnye.. Banyak kan??

See.. Banyak kan? haha

Adik aku sibuk nak masuk dalam gambar.. hehe

Sekian untuk hari ini.. daaaa

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in I Love My Family, Jom Jalan2, makan makanan and tagged , . Bookmark the permalink.

2 comments on “bila musim durian

  1. gila banyak. nak jugak. ketagih gila ni kak. haha.
    comel adik akak. dia pun ade hati gak nak popular. hehe

  2. abriloving on said:

    tak la, aku tak makan sangat pon.. adik aku tu je hantu durian ni.. hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.