Daily Archives: November 13, 2012

Extreme things and Sports –> I Like

Assalamualaikumm.. Ok, sekarang sedang bersemangat update blog.. Ntah mana datangnya semangat ni ntah. Kalau semangat nak study macam ni kan bagus.. Confirm 4flat punya result.. Tapi, buku pon belum rase nak bukak lagi ni.. hahaha.. So, aku nak citer pasal … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, Love??, Sukan Menjana Kecergasan Minda | Tagged , , , | Leave a comment

Langit Menangis – Nazim Othman

Assalamualaikummm.. Ok, aku duk rumah asyik layan youtube je, walaupun line kadang2 hampeh.. Ape masalah ko hahhh Streamyx??? Hari ni ini adalah antara favorite video on youtube.. Serius Nazim Othman sangat hensem.. (jatuh hati and pengsan jap.. hahaha).. Oh ye, … Continue reading

Posted in hiburan tanpa sempadan | Tagged , , , | Leave a comment

Be Mine – Music Video yang Best

Assalamualaikumm.. Balik dari kuar dating tadi terus online, bukak youtube.. Tengok ade CloraStudio upload Music Video¬†Tasha Manshahar & Syed Shamim – Be Mine.. Terus aku teruja nak tengok.. Dah lama kot tunggu.. Serius sangat best bagi aku, sweet sangat music … Continue reading

Posted in hiburan tanpa sempadan, Saya Suka Membebel | Tagged , , , | Leave a comment