Monthly Archives: November 2012

bila musim durian

Assalamualaikum.. Rasanya agak lama aku tak mengupdate blog ini… Semuanya lantaran busy dengan aktiviti seharian.. Nanti kemudian hari aku ceritakan perihal aku ke mahkamah kerana kes saman, cerita perihal kawan aku nak bertunang dan beberapa cerita lagilah, termasuk bercuti dengan … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, I Love My Family, makan makanan | Tagged , | 2 Comments

Hari ini

Assalamualaikumm.. Ok, sekarang sudah berada di kampung halaman.. Sampai kira-kira pukul 5.30 petang tadi.. Dan sekarang aku masih belum tidur.. Aku baru pulang dari rumah seorang teman yang akan bertunang hujung minggu ni.. Cuba memberi bantuan untuk persiapan majlis beliau … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Works, Congratulations | Tagged , | Leave a comment

Last Payperrr

Assalamualaikum… Alhamdullillah selesai sudah kesemua paper untuk final exam.. Semuanya ok, walaupun ade yang macam blur sikit.. Hari ni majoriti housemates dan classmates dah pulang ke rumah masing2.. Tapi aku masih di sini.. Malas nak balik terkejar2, takut jugak nak … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Class, Jom Jalan2, makan-makan | Tagged , , | Leave a comment