Monthly Archives: October 2012

Used Oil Campaign

Assalamualaikummm.. Tajuk entry macam nak wat entry english kan? haha.. Takde maknenye aku nak buat walaupun aku cucu mat salleh.. hehe.. Sekarang aku tengah buat report untuk campaign kat atas tu.. Menyampah pulak nak buat.. Stop jap, taip kat blog … Continue reading

Posted in Class, Ini Serius Ok | Tagged , , , | Leave a comment

Perjalanan jauh dan memenatkan

Assalamualaikummm.. Sekarang aku penat ye, setelah meredah perjalanan yang jauh.. Juga jalan yang jamed kat Cameron Highlands, juga kat Ipoh… Ape takde tempat lain ke jamed.. Tension je bila lalu cameron tu, nape la korang suke sangat gi Cameron tu… … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, I Love My Family | Tagged , , , , | Leave a comment

Giliran Azza pula di”booking”

Assalamualaikum.. Aktiviti aku dihari ┬áraya kedua ini adalah menghadiri majlis tunang salah seorang kawan yang rapat masa sekolah kat SMAPT dulu.. Senyap2 je bercinta beliau ni, tahu-tahu dah nak jadi bini orang dah.. Tambah mengejutkan, Azza ni bertunang dengan senior … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Ini Serius Ok, Congratulations | Tagged , , | Leave a comment