Monthly Archives: September 2012

Hajat baru..

Assalamualaikum… Siang tadi aku ngan zaza ronda2 Big River (Sg Besar lah tu).. Hajat keluar nak beli kasut utk gi kelas and beli bola ping pong.. Zaza pulak nak pasang tali raket.. Maklumlah hebat sangat main sampai putus tali raket.. … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment

Itik Kuning

Assalamualaikum… Yup.. saya membela seekor itik kuning… Gebu je itik ni ok.. Comel lagi tu.. hehe.. Actually itik kuning ni pilihan anak buah aku mase gi pasar malam kat Padang Tengku mase balik 2 minggu lepas.. Walaupun pilihan die, tapi … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | 1 Comment

Makanan zaman kanak2..

Assalamualaikum.. Update jap.. Aku dalam misi cuba meng’update’ blog aku setiap hari.. hehehe.. Kepenatan ni baru lepas balik main ping pong… Aktiviti sukan untuk kecergasan diri sendiri.. Maklumlah.. pemakanan dah tak sihat.. harap dengan sukan dapat menyihatkan badan.. So.. Majulah … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Sukan Menjana Kecergasan Minda | Tagged | Leave a comment