Monthly Archives: June 2012

Congratulations!!!

Assalamualaikummm.. This post I dedicate to all my classmates DAS5 (wah dah senior sangat dah ni) huhu.. Congratulation for your excellent Industrial Training result… Aku percaya mesti ramai yang dapat LULUS CEMERLANG kan?? Tahniah geng. Terutamanya kepada adik beradik keluarga bahagia … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment

Bunga

Assalamualaikum.. Tak tau nak story ape, so.. aku letak gambar bunga ni.. walaupun mungkin bagi korang bunga ni biase je.. Tapi bukan bagi aku, sebab ape? boyfriend bagi kah??? huhu Ok jangan pikir bukan-bukan, aku rasa bunga ni best sebab … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment

Ok.. Entry Bergambar Penuh

Assalamualaikumm…. Oh ye.. aku dah habis praktikal dekat sebulan dah.. Kepada yang belum tahu, harap maklum (macam la ade orang nak amek tau 😀 ).. So, semua dah settle, tunggu result je ni.. Hopefully excellent lah kan… So entry pendek … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Works | Leave a comment