Monthly Archives: March 2012

New7Wonders of Nature/7 Keajaiban Semulajadi Dunia

Assalamualaikummm.. Hurmm… tiba-tiba hari ni aku teringat satu perkara.. Maybe ade kawan-kawan sekelas yang masih ingat English Presentation aku mase semester dua hari tu.. Iaitu, New 7 Wonders of World.. Ataupun dalam bahasa ibundanya adalah, 7 Keajaiban Dunia (yang terbaru).. … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment

Aku Pencinta Kucing..

Assalamualaikumm… Hurmmm… agak panjang lah masa kemalasan aku ye.. Dah dua minggu tak ber’update’ blog aku ni.. hehehe Ya.. mengikut tajuk aku hari ni.. Memang aku adalah seorang pencinta kucing yang tegar.. Sapa yang rapat ngan aku tau lah, betapa … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, I Love My Family, Love?? | Tagged , , , , | 1 Comment