Monthly Archives: October 2011

Program Alam Sekitar (penanaman bakau) Kg Sg Durani

Assalamualaikummm….. Hurmm.. sebenarnye, story ni lambat seminggu aku update.. Bukan pe, line slow ditambah ngan kemalasan yang maksima.. huhuhu… Oklah.. walaupun dah terlambat seminggu, aku nak story gak kat sini.. Ceritanya macam ni, minggu lepas kami sekelas dijemput untuk ke … Continue reading

Posted in Class, Jom Jalan2, Ini Serius Ok | Tagged , , | 2 Comments

Makan makanan..

Assalamualaikum… Sebenarnye dah lama aku nak story pasal makanan kat sini, cuma belum sampai seru (ayt macam ape je).. huhuhu.. Yela, orang yang rapat ngan aku mungkin tau yang ak ni suka gak la makan, tapi kalau makan memang susah … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

It Will Rain by Bruno Mars

Assalamualaikum…. Macam biase lah, bila tak tau nak wat ape time macam ni.. Aku blog walking je lah.. So sape yang ade blog tu, bolehlah tinggalkan kesan kat blog aku ni ye.. hehehe.. Oklah, back to my post title, tadi … Continue reading

Posted in hiburan tanpa sempadan | Tagged , , | Leave a comment