Monthly Archives: September 2011

Memo

Assalamualaikum… Td jalan2 kt Youtube, tertengok video Yuna ni.. Trus rase macam best je lagu ni.. Meh layan… Ni Lyricsnye.. I dont mind if you wanna stay With that smile upon your face Hang around for a little while Please … Continue reading

Posted in hiburan tanpa sempadan, Love?? | Tagged , , | Leave a comment

SEPI..

assalamualaikum…. kini aku sendiri.. sepi… sunyi… tanpa bunyi… tanpa suara… tanpa kata… tanpa rasa.. tanpa jiwa.. kosong seperti hari2 lain.. rasa tak dihargai.. rasa tidak dimiliki… seperti wujudku di dunia lain. sepertiku tiada di alam ini.. seperti halimunan tanpa kesan.. … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan, Waaa.. Nk Nangis | Leave a comment

Al-Kisah Raye!!

Assalamualaikumm… Agak malas sikit aku meng’update’ blog aku sejak akhir2 ni kan? aku pun tak taulah kenapa???? Tapi hari ni tiba2 je rase nak update bila tengok kengkawan semua upload picture raye masing2 kat FB.. Oleh kerana aku ni tak … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, I Love My Family | Leave a comment