Wah!!! Raye nak datang dah….

Assalamualaikum…..

Sumpah aku tak sabar nak balik raye ni.. nak berkumpul satu family.. Bukak puase hari2 terakhir ngan family sangat lah best…

Diam tak diam dah hari ke 26 umat islam berpuasa kan? Sungguh cepat mase berlalu, rasenye baru je semalam bersahur hari 1st puase ngan kawan2.. Tiba2 hari ni dah hari terakhir aku buka puase kat hostelku yang tak berapa nak indah ni….

Maknanye kat sini, YAYYYY!!!! esok nk balik jumpa anak buah, luse dah nak balik kampung halamanku Lepeh… huuhu.. Akan balik bersama adik aku yang study kat sini jugak… Sapa nak ikot aku balik kampung jomlah.. Kete masih kosong, untuk yang duduk di Perak sahaja.. hehehe..

Oklah.. aku nak wat entry pendek je sebenarnye ni.. Just nak wish selamat hari raya to all my friends lah… Nah amik kad raye yang syok sendiri ni dari aku.. hehehehe

 

selamat hari raya

selamat hari raye (sj letak besar2 haha)

noorainisay: minta maaf dari hujung rambut sampai ke hujung kaki andai aku ade buat salah ngan korang semua ye.. =)

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in I Love My Family. Bookmark the permalink.

One comment on “Wah!!! Raye nak datang dah….

  1. Nizam 'Mysticmind' Ahamad on said:

    kad raya penyek, jangan stretch gambo.

    disable comment filter kat blog, orang malas nak komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.