Monthly Archives: August 2011

Wah!!! Raye nak datang dah….

Assalamualaikum….. Sumpah aku tak sabar nak balik raye ni.. nak berkumpul satu family.. Bukak puase hari2 terakhir ngan family sangat lah best… Diam tak diam dah hari ke 26 umat islam berpuasa kan? Sungguh cepat mase berlalu, rasenye baru je … Continue reading

Posted in I Love My Family | 1 Comment

Please.. Please

i’m very disappointed with you.. you think this is easy for me?? to put you in my heart again? it’s too hard for me.. please don’t hurt me anymore…. i can’t face it anymore.. :'( ShareSharing is caring :DiggPrint

Posted in Luahan Perasaan, Love?? | Leave a comment

Entry Puasa..

Assalamualaikummm…. Dah dekat 2 minggu umat islam berpuasa kan? Macamana dengan puasa anda? sempurnakah ia?? ade yang dah ponteng ke??   Aku? alhamdullillah masih penuh lagi.. nak cakap akan penuh sebulan, memang tak lah kan? Maklumlah orang pompuan ni makhluk … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, I Love My Family, Nasihat dan Pedoman | Tagged , , , , | Leave a comment