Monthly Archives: June 2011

Balik Kampung =)

Assalamualaikumm… Balik kampung? aku ade kampung ke?? mestila la ade.. ko giler xde kampung??? hahahaha.. Yup, sekarang aku ade kat kampung aku yang terletak juga dalam daerah Kuala Lipis.. Iaitu di tempat bernama Merapoh.. Jarak perjalanan dari rumah aku lebih … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2 | Leave a comment

My Friend E-Day

Entry ni aku buat untuk kawan aku mase sekolah rendah dulu, juga sekampung ye… =) .. Noaisah or Ecah namenye.. Die bertunang hari Ahad baru2 ni.. CONGRATULATIONS!!! Enjoy this pictures k… Noorainisay: Ni je lah buat mase ni, lain kali … Continue reading

Posted in Class, Love?? | Leave a comment

Saya seorang yang Busy

Assalamualaikum semua…. Dah lame tak ber’update’ blog aku ni kan? Hurmmm.. macam tajuk entry aku tulah, aku sangat busy walaupun mase cuti? kenapa? Tengok list aku kat bawah ni ye… =) 1 : Aku sorang je driver yang berlesen kat … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment