Green Generation Event…

Yup, aku nk share cite sal event ni kt korng sume.. event ni berlangsung pada hari Sabtu yang lalu iaitu 12  Mac 2011.. Bermula 8.00pg hingga 12 tgh hari untuk sukaneka, dan 8mlm untuk dinner.. Sangat2 penat untuk menganjurkan sesuatu event, yup… kelas kami yg anjurkan.. sampai hari ni aku kena demam.. Sukaneka berlangsung dengan sgt meriah sebab ramai warga DAS turun join.. Xsangka, korang support our event ni.. Terharu dowh.. Best giler lah, sume xkesah pun dengan cuaca yang agak panas (sampai semua jd itam coz sunburn.. huhu).. Kat bawah ni picture mase sukaneka.. (^__^)

Sebahagian yang join (ramai kan?)

DAS  3 yang out off control.. haha
Minum dulu slps bermain
Game yg jarang orang buat, tarik upih..
Angkara cari gula2 dalam tepung.. huhuhu
Pemenang acara mumia. Das 5 & 6 yang sporting.. Thanks a lot =)
Sebahagian instructor for senamrobik

Hurmm.. malam pulak ade dinner, ktorang dh setting tmpat yang memang gempak lah.. Tapi sangat2 kecewa bila segala perangcangan kami tak berlangsung dengan lancar..Serius rase nak nanges sangat time tu.. :”(.. Nak tau sebab ape?? Tempat yang ktorang wat event tu, tmpat yang terbuka (xberbumbung).. Mase event baru je start, hujan turun dengan lebatnye.. Nasib baik diorng dah prepare tempat lain jugak, coz takut hujan lah.. Terpakse lah kami pindah tempat ke kafe admin..

So, kurang meriah lah majlis tu.. Tapi xpe, semua senior and junior ktorang still support dinner ni sampai abis… (xsangka dowh) Serius, kami sedih sangat2.. Sorry kepada semua yang hadir malam tu.. Exspecially DAS 1 yang tolong angkatkan and susun kerusi and meja malam tu.. We all sangat menghargai kerjasama yang korang bagi malam tu.. Termasuklah sanggup wat persembahan tanpa bantuan alatan audio.. Kalau ade ape2 yang korang perlukan bantuan or sokongan mase akan datang, Insyaallah ktorang akan tolong k.. Aku sayang korang semua.. 😉

And to all my classmates (ekspecially yang rjin2 – yang malas x termasuk. hahaha) thanks jugak.. UNBELIEVABLE!!! Serius aku xpenah jumpe semua rajin2 macam korang ni (sepanjang idup aku stkt ni la).. Bangga sangat ade classmates macam korang ni.. Bersatu dan saling tolong menolong dalam menjayakan event ni.. Xkesah pun walaupun angkat barang2 dalam hujan sampai basah korang semua kan?Walaupun dengan heels setinggi 4 inci?? Huh?? CONGRATULATIONS… Hopefully kite akan terus camni sehingga ke akhirnye k.. And aku nak cakap, aku sayang giler kat korang sume jugak (korang sayang aku x) hahaha.. And nak tambah, all of u looking beautiful, pretty, hensem and very2 GORGEOUS that night… Kat bawah ni ade sedikit picture.. KAlau nk tengok lebih, check kat FB member kite ni kat SINI.. Usha tau.. huhu

Tau pegang je, xtau main.. huhu
Still support walaupun kena pindah tempat.. Thanks u all!!
DAS 1 yang banyak membantu
Still wat persembahan yang best walaupun xde mic..  =) ..  Best korng nyanyi..
Ya.. Ni adik saya..Nape? xcaye?? huhu
Makan utk 2nd round setelah penat mengangkat meja n kerusi.. Syg korang semua..
Bersama PA kami.. Encik Saiful Hadi

Oklah.. setakat ni dulu lah cerita aku.. Insyaallah kalau kami diberi peluang untuk menganjurkan event lain, kami akan jalankan dengan lebih baik.. Hopefully dapat sokongan yang berterusan dari warga  DAS lain macam event ni jugak =)

Norainisay: Tahniah Lee Chong Wei yang menang ke atas Lin Dan dalam All England Championship tadi.. Bestnye kalau dapat tengok die main live.. hehehe

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Class, Sukan Menjana Kecergasan Minda, Waaa.. Nk Nangis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.