Monthly Archives: March 2011

This Person is Amazing!!!

Pagi tadi aku on9 and jalan2 kat facebook.. Pastu terclick kat satu link yang di share oleh 1 of my friend.. Video sorang budak tengah main guitar.. Giler lah.. He is AWESOME!!.. Best giler aku cakap lah.. Let me introduce … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Gadgets, Ini Serius Ok, hiburan tanpa sempadan | 5 Comments

TBS (Terminal Bersatu Selatan)

Assalamualaikum.. Actually, aku nak story pasal perjalanan aku pergi JB (Johor bharu ye, bkn Justin Bieber.. haha) Mula2 aku agak excited and surprise pasal terminal bas baru yang kat Bandar Tasik Selatan ni.. Sumpah best giler kat situ, macam airport … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Jom Jalan2, Love?? | Leave a comment

Tsunami at Japan

Actually aku nk story and share a little bit about big cases yang mengemparkan dunia baru-baru ni.. Ape lagi kan kalau bukan gempa bumi and tsunami yang memusnahkan sebahagian besar negara matahari terbit tersebut.. Serius memang dasyat lah bencana ni.. … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Nasihat dan Pedoman, Waaa.. Nk Nangis, Ini Serius Ok | Leave a comment