Seriusly I Don’t Know What To Say (-_-)

Minggu ni aku busy tahap gaban lah, hari2 ade je assignment yang kena hantar.. satu hari, aku sempat tido 2 jam je.. Cian aku kan? tambahan pulak, aku xbrape sihat.. Diserang sakit perut yang agak teruk, dh nk masuk 3 hari ni.. Napa la ngan perut aku ni ek?? Nk gi klinik pun malas.. Nak try amalkan ape yang mak aku suruh mulai hari ni lah.. Iaitu minum air suam, sebelum tu, baca ayat Qursi and surah 3 Qul. baru minum… TQ mak..

Hari  ni jugak aku dapat satu berita yang sungguh mengejutkan, ade member aku excident and cedera parah. Sekarang kat Pusat Perubatan UM.. Member mase blaja kt UiTM dulu, Amirullah namenye, dengar cite kena potong anggota??.. Yang ni aku xpasti betul ke x, tadi Pepong call cakap pasal ni.. Serius aku nak gi tengok.. Tapi nak buat camne??? Duk kat ujung dunia ni… Ciannye kat die.. Besar betul ujian Allah kat die.. :'(.. Waaaaaaa.. nangis aku.. Aku sayang kawan2 aku.. :”(..
To my friends yang nak gi melawat die sok, kim salam kat die ye…

Edit : Memang die kena potong kaki kiri die pn.. Sampai peha, menurut kata kwn2 aku yang dh gi melawat. Amir cukup tabah and tenang.. Memang orangnye mcm tu pun sebelum ni.. Die memang seorang yang sangat baik hati.. Cuma die sangat memerlukan kawan2 untuk memberi semangat kt die.. :'(

Noorainisay: Harap Amir tabah dengan dugaan dariNya..

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Ini Serius Ok, Luahan Perasaan, Waaa.. Nk Nangis. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.