Monthly Archives: February 2011

I Think This Video is So Cool!!!

Hari ni aku nak sharing satu video yang best bagi aku la…. Maybe dh ade beberapa member aku yang dah tgk, tp xkesah lah kan?? huhu… Bl letak kat cni, lain kali bleh layan lagi.. And aku rase ia ade … Continue reading

Posted in hiburan tanpa sempadan | Leave a comment

Azizul Hasni Awang… Giler lah!!

Lepas je aku baca berita pasal The Pocket Rocket Man ni tgh hari tadi, terus rase semangat nak wat entry pasal beliau.. (setinggi semangat beliau ok).. Memang aku dari dulu solute kat die ni.. And aku ikuti blog wife die … Continue reading

Posted in Sukan Menjana Kecergasan Minda, Ini Serius Ok | Leave a comment

Seriusly I Don’t Know What To Say (-_-)

Minggu ni aku busy tahap gaban lah, hari2 ade je assignment yang kena hantar.. satu hari, aku sempat tido 2 jam je.. Cian aku kan? tambahan pulak, aku xbrape sihat.. Diserang sakit perut yang agak teruk, dh nk masuk 3 … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan, Waaa.. Nk Nangis, Ini Serius Ok | Leave a comment