Monthly Archives: January 2011

Blur + Terasa Kurang Kasih Sayang?

Kenapa tajuk post aku kali ni macam ni? kurang kasih sayangkah??? Hurmmmm.. Ntah la.. Hari ni aku rase moody semacam je… maaflah kepada sapa2 yang aku termarah hari ni.. Rase macam nak makan orang pun ade ni.. Nasib baik masih … Continue reading

Posted in Luahan Perasaan, Saya Suka Membebel | Leave a comment

Minggu yang Busy Terlampau..

Alhamdullilah… hari ni dah hari Jumaat.. Relax la sikit, boleh rehat puas-puas 2 hari ni.. Minggu ni aku busy sangat2.. boleh kire dengan jari je berapa jam aku tidur (jari tangan je ok =).. Tiap2 hari ade assignment kena hantar, … Continue reading

Posted in Class, Saya Suka Membebel | Leave a comment

I LoVe ReD cOLouR!!

Yes!!! I love red.. tapi untuk gadgets jela.. Baju xbrape sangat kot, beg and kasut ok.. Xtau la sejak akhir2 ni knp aku suker giler ngan kaler ni.. Maybe lepas aku beli laptop kaler merah ni 3 tahun lepas kot, … Continue reading

Posted in Gadgets, Saya Suka Membebel | Leave a comment