Monthly Archives: January 2011

Hari Bersukan di KAMSIS

Huh!!! penat betol lah hari ni bersukan (puzzle 2 pun sukan kan?) hahaha.. Ye, hari ni aku masuk indoor game je. Kalau ade acara ping pong, confirm aku masuk.. Malangnye xde.. =( Tapi xpelah.. petang tadi dapat jugak aku main … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Class, Sukan Menjana Kecergasan Minda | 2 Comments

Ade apa dgn Nikon Coolpix S3000?

Sebelum korng start baca, maafkan aku kerana menggunakan bahasa Manglish (english + melayu) ye.. huhu Aku wat post ni utk share ape yang best pasal Nikon Coolpix ni selepas dkt sebulan aku pakai.. Boleh tahan la function yang ade dgn … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Gadgets | 2 Comments

Experiment Time!!!

I love Tuesday… WHY?? Sebab hari ni ade kelas Environmental Lab.. Aku memang suke lah buat ekperimen2 nih.. Agak mencabar jugak la sebab kena ambil sampel air yang baunye PERGGHHH xboleh tahan.. Harum semerbak… huhu.. Nasib abik la group aku … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel, Works, Class | Leave a comment