Monthly Archives: December 2010

HAPPY NEW YEAR!!!!

Emmm… Rasenye baru lagi sambut new year ngan my cousin n kawan die kat Putrajaya tahun lepas… Now lagi beberapa jam nak tahun baru 2011.. Xrase macam lame pn, tambah2 pulak bila jadi student balik ni kn? So kepada yang … Continue reading

Posted in Jom Jalan2, I Love My Family | Leave a comment

Don’t Know What to Say Lah….

Kenapa tajuk entry aku ni macam ni? Saje je, xtau nak cakap ape je.. Nak membebel kat cni, rase macam terlalu personal la pulak…. Hurmmm.. Aku ni memang agak perahsia orangnye, agak pendendam jugak, tapi still kaya dengan kasih sayang… … Continue reading

Posted in Class | Leave a comment

Outing With My Friends and My Adik Angkat =)

Dah aku xmembebel kat cni kn? Yela, xtau nak membebel ape sebab rutin harian pun same je… Bangun pagi, gi kelas, balik kelas, kalau ade geng, gi main ping pong, pastu gi Pusat Islam utk solat Maghrib n Isya’, pastu … Continue reading

Posted in Jom Jalan2 | Leave a comment