Monthly Archives: November 2010

Selamat Pengantin Baru + Selamat Tinggal

1st sekali, selamat pengantin baru buat kawan aku mase sekolah Mariani yang selamat menjadi isteri orang pada hari Sabtu yang lepas bersamaan 27 November 2010.. Ramainye kawan aku kawen, aku pun nak gak.. hahha. Tp malangnye belum ade calon :'(.. … Continue reading

Posted in Wedding?? | Leave a comment

Tired Day + Flat

Hari ni hari yg agak penat bagi aku ngan adik2 n emak yang tersayang.. Sebab ape? Baca kat bawah ni ye.. Hari ni seperti hari2 cuti semester yg lain, kitorang ni sebagai anak peneroka generasi kedua akan tolong emak membaja … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | 2 Comments

Hari Raya Aidiladha dan Hari2 Seterusnya

Aku nak story sikit pasal Hari Raye Haji baru2 ni.. Hari raye kali ni aku ngan keluarga macam biase la, raye kat umah kat Kuala Lipis ni, sehari sebelum raye, sangat busy dengan persiapan. Aku berjaya buat kek sebanyak 2 … Continue reading

Posted in I Love My Family | Leave a comment