Oh No!!!! BERSAWANG dh BLOG AKU NI!!!!

Emmmm… dh bersawang blog aku ni.. huhuhu.. Nak buat macam mana kan, beberapa minggu ni bz la… Macam2 kene buat.. Assignment last minute la.. Minggu depan (1hb nov) dh start exam.. PLEASE PRAY 4 ME k… Harap-harap bleh buat yang terbaik… Dh xnak main-main macam dulu dh.. Kene rajin study utk dapat result yang very2 GREAT!!..
Xtau la nak story ape lagi.. Tadi rase macam banyak,, tapi dh lupe la plak.. huhu..
Ok la.. nak story pasal member aku kat cni la.. Hari tu kitorang pegi jalan-jalan, maklumlah tinggal berapae kerat je kt hostel ni.. maunye x mati kutu.. =) .. Kebetulan plak Liyana mengidam nk makan pizza (anak sape la 2) huhu.. So pagi2 Sabtu tu kitorang pn gerak gi Teluk Intan ( ni je tmpat yang dekat ade pizza hut) sampai sane dalam pukul 12 tgh hari kot.. Tengah duk makan2 tu, tiba2 terkeluar la idea nak gi KL.. huhu.. Semua dah ok, gerak la… Gi Sri Iskandar dl (UiTM – tempat banyak kenangan untuk aku) Melyssa nak jumpe boy die jap.. Sambil tu, aku pn gi la jumpe kawan-kawan lama kat ctu, Shu, Nurul n da geng.. rindunye kat diorang.. huhu.. On the way tu, ujan lebat la pulak.. dah la mate aku ade problem sket kalau ujan n malam2.. Kete pulak macam cannot go je time ujan ni.. (Giler ko, kat highway bwk 40km/jam je??) Kete sewa pulak tu, (viva je) macam takot gak la nak bawak.. Kete sewa ni bukan rajin tuan die nak anta gi servis pn kan.. So singgah la kat R&R Tapah, untuk keselamatan bersama.. lama gak la kat ctu, diorang ni solat dulu… Aku?? Ala.. pompuan ade time diharamkan solat la… (xtipu ok) huhu.. Dh siap solat, makan-makan dulu.. Bila ujan dh reda, baru gerak..
Sampai je Rawang, singgah jap kat sane.. Dalam pukul 8 lebih baru gerak ke Seremban.. Umah Intan.. Ingat nak singgah umah Mak Anjang, nak pinjam baju along barang sehelai dua, (maklumlah pegi jalan sehelai sepinggang) tapi dh lewat la plak.. So terus gerak gi Seremban, or lebih tepat PD.. Sampai PD lebih kurang pukul 10 malam kot.. (lupe nak tengok jam)..
Sok paginye, sume bangun lewat, kononnye nak balik awal.. Sekali sume terlajak tido.. dah tengah hari baru gerak balik.. Sampai Sabak Bernam niĀ  dah petang.. Pukul 4… Penat giler, drive lama (lebih 10 jam 2) lenguh kaki aku.. Kete manual, kalau auto xpe gak..
Oklah.. setakat ni je la dulu.. nanti ade mase aku tambah.. Dh pukul 4pg ni.. xreti2 nak tido ke hahhh!!!

About abriloving

I'm just a normal girl that love cats damn much!! haha
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

HTML tags are not allowed.