Monthly Archives: October 2010

Oh No!!!! BERSAWANG dh BLOG AKU NI!!!!

Emmmm… dh bersawang blog aku ni.. huhuhu.. Nak buat macam mana kan, beberapa minggu ni bz la… Macam2 kene buat.. Assignment last minute la.. Minggu depan (1hb nov) dh start exam.. PLEASE PRAY 4 ME k… Harap-harap bleh buat yang … Continue reading

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Ada apa dengan hari Sabtu?

Emmmm..hari ni hari Sabtu.. Biasenye kalau hari minggu ni, hari untuk berehat, menenangkan fikiran, keluar ngan family or kawan-kawan, dating ke… Tapi arini bukanlah macam hari Sabtu yang lain.. Biaselah, dh nama pun student, kena la ikut arahan yang ditetapkan.. … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment

Hari ini….

Hari ni, sama macam hari2 ade klas yang lain.. bangun awal untuk ke klas.. xmau ponteng2 macam dulu2 lg.. Dulu mase study kt Sri Iskandar, selalu gak la ponteng kelas.. Sebab menjalankan bisnes kecil-kecilan kat bilik.Ala.. bkn aku sorng je … Continue reading

Posted in Saya Suka Membebel | Leave a comment